Årets sponsorer

Gå Vegan var det første rene veganske cateringfirmaet i Norge. De har vært på utallige festivaler, messer og arrangementer med 100 % vegansk mat og kaker i flere år. De har hatt med sin matvogn til både Halden, Notodden, Kongsberg, Oslo, Drammen, Tønsberg og mange andre steder.  I år kommer de igjen til Vegansk Julefestival med sin deilige juletallerken med juledessert i vår hovedcafe i 1. etasje.

Ønsker du catering til en konfirmasjon, bryllup, bursdag, julebord osv så er Gå Vegan firmaet for deg.

Følg de på Facebook. Les mer på deres hjemmesider

-

Markedspool Salg AS driver salg og distribusjon til dagligvare, storhusholdning og servicehandel i Norge. De markedsfører et bredt spekter av produkter med særlig fokus på begrepene «fri for», helse/sunnhet og etisk/økologisk. På julefestivalen vil de ha spesielt fokus på Koko Dairy Free og Yosa i tillegg til et unikt nytt produkt som forblir hemmelig frem til festivalen tar plass. 

Koko er en kokosbasert melk som tåler vanlig romtemperatur og har en holdbarhet på 12 måneder. Den har en god og nøytral smak, som gjør den mer allsidig og anvendelig enn andre melkealternativer i blant annet matlaging, sauser, baking, på frokostblanding, i kaffe/te, osv

Yosa er en youghurt som er fri for laktose, melk og soya. Den er 100% vegetabilsk og er laget av fullkornshavre og innholder levende melkesyre- og bifidobakterier som er bra for magen. 

Les mer på Markedspool sin facebookside. Følg også Koko Dairy Free og Yosa på facebook.

-

Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. De leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører. Deres målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.

Les mer om Alma og deres merkevarer her.

-

Ecopets er et nyoppstartet lite firma som vil gjøre vegansk hunde- og kattemat lettere tilgjengelig i Norge. De ønsker å få ned etterspørselen etter animalske produkter og kunne tilby fullverdig kost også til hund og katt som ikke går på bekostning av smak, helse, andre dyr eller miljøet. De tilbyr snacks med smaker av både blåbær og eukalyptus til ulike blandinger av grønnsaker m.m. De har tørrfôr til både hund og katt. Maten er tilsatt syntetisk taurin og er sammensatt med alle mineraler og vitaminer dyrene trenger for å ivareta en god helse. Maten er helt fri for kunstige tilsetningsstoffer og GMO.

De håper mange vil ta turen innom standen deres på årets festival og ta en titt på hva de kan friste med. De vil ha gode priser på spennende julepakker og generelt gode priser på det som selges. De vil også ha en konkurranse hvor man kan vinne flotte premier.

Følg Ecopets på facebook og les mer om dem på deres hjemmesider.

-

Mat fra Hagen åpnet i 2014 i Trondheim og har siden den gang økt med flere avdelinger, blant annet et eget matstudio hvor de produserer alt på egen oppskrift. Hagen har gjort seg kjent i hele Norge ved å servere røff og bærekraftig mat til tusener av mennesker på festivaler som Øya, VinjeRock, Pstereo og mm. I tillegg videreformidler de sine oppskrifter og matfilosofi i form av foredrag og matkurs. 

Denne høsten har de 2 nyåpninger. Kolonial på Bakklandet og sin første filial i Oslo! De gleder seg masse til dette! På årets julefestival, så skal de lansere Hagens Juleburger i tillegg til en liten overraskelse!

Følg de på Facebook og Instagram. Bruk gjerne #matfrahagen og legg de til på snapchat @Hagen.

-

Funky Fresh Foods er et vegansk og raw kjøkkenkonsept som ble startet i 2009. Siden da har de levert allergivennelige høykvalitets produkter til helsekostbutikker, solgt mat på festivaler og messer samt gitt ut sin "RAW kokebok" samt kokeboken "GRØNT" på JM Stenersen forlag. I dag driver de kaféen på Norsk Design & Arkitektursenter (DogA) nede ved Akerselva og restauranten «Tilstede mat og mer» i Kristiansand. På deres stand på årets julefestival finner du blant annet kaffe og deilige kaker, og mange typer julesnacks som passer å ta med seg hjem. Pass på å få med deg en signert kokebok!

Følg de på FacebookInstagram og Twitter. Les mer på deres hjemmesider.

-

Veganermat.no er en norsk nettbutikk som driver med import og salg av et stort utvalg av veganske matvarer. Sortimentet er i dag på ca. 200 produkter og utvides stadig. De har også en del glutenfrie produkter.

Deres motto er «Bry deg litt mer» og de ønsker å gjøre det enklere for deg som er veganer, vegetarianer, allergisk mot egg og melk eller som ønsker å spise mindre kjøtt. På festivalen tar de med seg masse nyheter og selvfølgelig masse godt julesnacks.

Følg de på Facebook og Instagram. Les mer på deres hjemmesider.

Ønsker din bedrift en sponsoravtale?

Ta kontakt med oss på julefestival@gmail.com for priser og vilkår. Merk med *sponsor* i emnefeltet. Vi har ikke plass til flere hovedsponsorer i år, men kontakt oss gjerne for julefestival 2017 eller for andre type sponsoravtaler.